Hort Can Masdeu

L’espai d’horta disposa de 35 parcel·les individuals repartides en una hectàrea de terreny amb compostadors. Els horts de Can Masdeu són d’autoconsum, tant del veïnat que hi participa com de les persones habitants de la masia. S’hi produeix el 70% dels vegetals que consumeixen. Hi ha un grup de permacultura que es dedica a cultivar de la manera més eficient i sostenible possible.

L’Assemblea d’Horts Comunitaris és un moviment de reapropiació veïnal de la terra nascut la tardor del 2002 sota l’impuls d’un aiguabarreig de persones joves, jubilades i famílies.


L’organització d’aquest impuls ha fet renéixer la finca agrícola i ha creat un espai de relació comunitària intergeneracional que engloba més d’un centenar de persones de totes les edats.

Els horts comunitaris són un punt de trobada, un espai per conèixer el veïnat i promoure un estil de vida saludable, una experiència d’autoaprenentatge productiu que complementa la dieta diària de les famílies amb aliments frescos, locals i ecològics.

https://www.canmasdeu.net/huertos-comunitarios/?lang=es

Adreça Camí de Sant Llàtzer, 12
Districte Nou Barris
Barri Canyelles
Entitat gestora Assemblea de la vall de Can Masdeu
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 5520
Superficie cultivada (m2) 2870
Nombre aproximat de persones usuàries 150
CanMasdeu_1
CanMasdeu_2
CanMasdeu_3
CanMasdeu_4