Hort de Benet Corner

Es tracta d’un espai municipal enjardinat que inclou una zona d’hort comunitari, una zona infantil, una taula de ping-pong i diverses àrees de descans.

Aquest solar al centre de la ciutat s’ha transformat i embellit fins a convertir-lo en un espai natural on poder fer vincles socials, gràcies a l’esforç col·laboratiu de les persones ateses a la Fundació Comtal i del seu personal, així com de persones voluntàries del barri.

L’objectiu és fer un espai obert perquè el veïnat i les entitats en facin ús i també perquè sigui una aula de formació oberta per a la gent jove de la fundació. L’alumnat aprèn coses sobre l’alimentació saludable, els productes de proximitat, la cuina econòmica, l’herboristeria i la relaxació, mentre experimenta i es diverteix.

Bcn + Sostenible
Enllaç web Comtal.org

Adreça Carrer Rec Comtal, 19B
Districte Ciutat Vella
Barri Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Entitat gestora Fundació Catalana Comtal
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 420
Superficie cultivada (m2) 70
Nombre aproximat de persones usuàries 40
BenetCorner_1
BenetCorner_2
BenetCorner_3
BenetCorner_4