Hort de Desenruna

Aquest hort forma part d’una xarxa d’horts comunitaris i veïnals que s’han creat en solars buits al barri de Vallcarca, com a forma de lluita contra l’especulació urbanística. Disposa d’una gran parcel·la de cultiu comunitari, amb moltes flors i plantes aromàtiques per potenciar la fauna pol·linitzadora.

El col·lectiu veïnal Desenruna es dedica a desenrunar els espais abandonats i crear nous horts comunitaris a la zona. La finalitat és fomentar la participació veïnal i la sostenibilitat amb la recuperació d’espais verds, i apostar per l’agroecologia i la sobirania alimentària amb la creació de cultius urbans al barri per proveir el veïnat d’aliments frescos i combatre l’emergència climàtica.

Desenruna-Ruralitzem

Adreça Carrer Farigola, 26-28
Districte Gràcia
Barri Vallcarca i els Penitents
Entitat gestora Col·lectiu veinal Desenruna
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 285
Superficie cultivada (m2) 230
Nombre aproximat de persones usuàries 100
Desenruna_1
Desenruna_2