Hort de la Lola

Es tracta d’un hort comunitari i ecològic, amb parcel·les a terra, testos i jardineres. Conté un refugi d’insectes i una petita bassa naturalitzada. Aquest espai disposa d’una zona de compostatge comunitari i vermicompostatge. A més, hi ha una nevera solidària on es pot deixar o recollir menjar en bon estat (també el produït a l’hort).

El grup motor de l’hort de la Lola o hort comunitari dels jardins de Montserrat es va constituir el maig del 2019, després d’un llarg temps en què es van reivindicar uns horts al parc per part del Casal de Joves Queix. En fer-se realitat el casal, també va gestionar-se l’hort situat darrere de l’Espai Associatiu Lola Anglada, a tocar del carrer de Còrsega.

No hi ha cap límit d’edat per participar-hi; qualsevol persona pot fer-ho seguint el funcionament decidit a les assemblees obertes. Actualment, qui decideix el funcionament d’aquest espai és un grup nombrós de veïnes i veïns de l’Esquerra de l’Eixample, autònom i assembleari.

Web Queix.org
Facebook

Adreça Carrer Còrsega, 90
Districte Eixample
Barri La Nova Esquerra de l’Eixample
Entitat gestora Casal de Joves Queix
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 260
Superficie cultivada (m2) 70
Nombre aproximat de persones usuàries 163
Lola_2
Lola_1