Hort de la Miranda

L’hort comunitari del jardí de la torre La Miranda, al límit del Park Güell, disposa d’unes instal·lacions verdes, els horts i el galliner del voltant de la casa, que fan que La Miranda sigui un pulmó per al barri on es duen a terme projectes solidaris i ecologistes en favor del bé comú.

La Miranda és una associació cultural i comunitària que funciona des de l’any 2002 gràcies a la dedicació del veïnat voluntari. S’hi treballa per desenvolupar la vida veïnal, crear un espai propi i impulsar la cultura i l’art en totes les seves vessants.

La Miranda és un espai obert i inclusiu, on circulen idees antiracistes, solidàries, ecologistes i feministes. Les portes de La Miranda sempre són obertes a tothom que vulgui gaudir de l’espai i de les activitats, involucrar-se amb els projectes o proposar-ne de nous.

La Miranda
Facebook

Adreça Avinguda Coll del Portell, 74
Districte Gràcia
Barri La Salut
Entitat gestora Associació La Miranda
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 1530
Superficie cultivada (m2) 730
Nombre aproximat de persones usuàries 35
Miranda_2
Miranda_1