Hort de la Farigola

Hort ecològic ubicat en un solar privat en desús a Vallcarca. Te una superfície de 470 m2, dels quals 270 estan conreats amb hortalisses, plantes de flor i aromàtiques, i també alguns arbres fruiters.
L’hort és fruit d’una iniciativa d’un grup de veïnes del barri de Vallcarca, vinculades a moviments reivindicatius. És un hort comunitari i autogestionat que funciona de manera assembleària i participativa. S’hi fan activitats per escoles, esplais o altres grups interessats en l’agroecologia.

Enllaç web Ruralitzem

Adreça Carrer Farigola, 11
Districte Gràcia
Barri Vallcarca i els Penitents
Entitat gestora Assemblea Vallcarca
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 470
Superficie cultivada (m2) 270
Nombre aproximat de persones usuàries 60
Farigola_1
Farigola_2
Farigola_3
Farigola_4