Hort de Can Monràs – Fundació Benallar

L’hort està situat al peu de Collserola, en uns terrenys d’una hectàrea on també trobem una zona de bosc, un jardí, una bassa naturalitzada, una bassa de reg i una font. Forma part d’un projecte d’aprenentatge d’horticultura ecològica i jardineria.

Can Monràs es troba a la residència Germanetes de l’Assumpció, coneguda també com l’antiga casa del Marquès d’Alòs. La Fundació Benallar/Camins fa formació en horticultura i jardineria a persones migrades i sol·licitants d’asil en situació vulnerable que són derivades d’altres entitats socials públiques i privades.

Aquí treballen la terra, aprenen l’idioma i adquireixen hàbits per integrar-se en la nova societat, que no sempre els acull amb els braços oberts. Aquestes persones creixen, durant tres anys, sota el guiatge d’un grup de persones voluntàries i treballadores de la Fundació Benallar, curant ferides i fent forts els seus somnis.

L’hort és un espai de vida on veuen créixer les verdures i les fruites, com a resultat del seu esforç i aprenentatge.

Enllaç web Escolapia.cat

Adreça Carrer Vidal i Quadras, 7
Districte Sarrià
Barri Sarrià-Sant Gervasi
Entitat gestora Fundació Benellar
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 3.385
Superficie cultivada (m2) 2.450
Nombre aproximat de persones usuàries 25
CanMonras_1
CanMonras_2
CanMonras_3
CanMonras_4