Hort de les Cases

És un hort ubicat en un solar municipal a la riera de Vallcarca, enmig d’un espai verd en remodelació, i disposa d’uns bancals de cultiu a terra i d’un compostador comunitari. Es tracta d’un hort ecològic on es cultiven, entre altres, hortalisses, maduixes i carbasses.

L’hort de les Cases és un hort social gestionat pel Centre Obert Heura i per la Llar de Pau. És un espai reclamat pel veïnat que facilita la inclusió de persones amb risc d’exclusió. Té un objectiu terapèutic que és ajudar persones sense recursos i amb addicció a les drogues o a l’alcohol, i també un de formatiu: que persones en risc d’exclusió social aprenguin horticultura ecològica.

Enllaç web centreheura

Enllaç Blog Centre Heura

Adreça Avinguda de Vallcarca, 120-124
Districte Gràcia
Barri Vallcarca i els Penitents
Entitat gestora Centre Obert Heura/Llar de Pau
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 600
Superficie cultivada (m2) 180
Nombre aproximat de persones usuàries 17
Cases_1
Cases_2
Cases_3
Cases_4