Hort Selva de Mar

L’espai disposa de jardineres altes de cultiu comunitàries, una zona de viver, jardí d’herbes aromàtiques, estructures per a la fauna i compostadors. També hi ha una caseta d’eines i un lavabo adaptat.

La Fundació Pere Mitjans i la Fundació Joia utilitzen l’hort com a espai de treball per donar suport a les persones amb situació de discapacitat i malalties mentals, per tal que puguin desenvolupar el seu projecte de vida de la manera més independent possible.

L’hort és una oportunitat per crear un espai de benestar físic i emocional on treballar capacitats i generar oportunitats noves d’inclusió social i laborals. S’hi promou la participació de la comunitat i se sensibilitza la població vers aquests col·lectius vulnerables.

També es fomenten bons hàbits en relació amb l’alimentació, a partir de l’autoconsum, i es milloren les pràctiques sostenibles i el teixit social fomentant les relacions amb el veïnat.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Carrer Cristòbal de Moura, 92
Districte Sant Martí
Barri Provençals de Poblenou
Entitat gestora Fundació Joia/Fundació Pere Mitjans
Entitats col·laboradores Casal Ca l’Isidret /Fundació Joia
Superficie (m2) 130
Superficie cultivada (m2) 25
Nombre aproximat de persones usuàries 23
SelvaDeMar_1
SelvaDeMar_2
SelvaDeMar_3
SelvaDeMar_4