Hort Isabel Vila

Hort situat a la plaça d’Isabel Vila, a l’interior de la Superilla del Poblenou, format per 23 parterres alts. L’espai també disposa d’una biblioteca d’horticultura, un banc de llavors i zona de compostatge.

La ubicació dels horts esdevé un espai molt central i protegit en la superilla. Diverses persones sòcies del Col·lectiu Superilla Poblenou viuen dins d’aquesta mateixa illa. S’aprofita l’estructura organitzativa de l’entitat, així com la proximitat i les sinergies entre els valors de l’hort urbà i els valors de la SuperillaP9. Des del col·lectiu s’aposta per aquest projecte d’hort comunitari entorn dels valors d’estima al barri i a la ciutat, per fer-la més social i saludable.

L’espai és obert a la participació veïnal tant del de la superilla com del Poblenou en general.

Web Horts Isabel Vila
Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Carrer dels Almogàvers, 207 (plaça Isabel Vila)
Districte Sant Martí
Barri El Parc i la Llacuna del Poblenou
Entitat gestora Col·lectiu Superilla Poblenou
Entitats col·laboradores Centre Ocupacional Bogatell
Superficie (m2) 440
Superficie cultivada (m2) 250
Nombre aproximat de persones usuàries 47
IsabelVila_1
IsabelVila_2
IsabelVila_3
IsabelVila_4