Hort Espai Gardenyes

L’espai compta amb parcel·les cultivables comunitàries, amb taules de cultiu adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, un jardí d’herbes aromàtiques, estructures per la fauna, una zona de taules amb estructures d’ombrejat i un compostador comunitari.

És un punt de trobada entre veïnat de Sarrià que tingui com a eix vertebrador l’agricultura urbana. Es tracta d’un espai comunitari vertebrat a partir dels horts urbans, els tallers de bioconstrucció i les activitats diverses organitzades per les associacions del barri. Gestionat per l’Associació Cultural Casa Orlandai, des del veïnat i per al veïnat.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça CCarrer Cardenal Sentmenat, 8X
Districte Sarrià- Sant Gervasi
Barri Sarrià
Entitat gestora> Associació Cultural Casa Orlandai
Entitats col·laboradores Ass. Consumo Respeto/ASSÍS Centre d’Acollida/Esplai Movi de Sarrià
Superficie (m2) 1.050
Superficie cultivada (m2) 230
Nombre aproximat de persones usuàries 10
Gardenyes_1
Gardenyes_2
Gardenyes_3
Gardenyes_4