Hort de la Font de la Guatlla

Aquest hort del Poble-sec es va inaugurar l’any 2012 i disposa de nou bancals comunitaris per a entitats o famílies, a banda d’altres espais de conreu de flors, plantes aromàtiques, un petit hivernacle per fer el planter, etc. L’espai compta amb una caseta d’eines, àrea de compostatge i zona de recollida d’aigües.

Aquest hort urbà pretén ser un espai de participació d’entitats i persones on, a través de l’activitat agrícola de caràcter social i comunitari, es treballi amb col·lectius de persones amb risc d’exclusió social, de persones amb problemes de salut mental, de gent gran i escoles.

Està sempre obert a la possibilitat d’acollir entitats i persones que vulguin contribuir-hi, a difondre els valors del cultiu ecològic de proximitat i la sostenibilitat econòmica, ecològica i social, teixint xarxes de relacions entre persones i naturalesa. Actualment, la gestió correspon a l’Associació Horts de la Font de la Guatlla.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Carrer Guatlla, 5
Districte Sants Montjuïc
Barri La Font de la Guatlla
Entitat gestora TARPUNA SCCL
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 1510
Superficie cultivada (m2) 150
Nombre aproximat de persones usuàries 35
FontGuatlla_1
FontGuatlla_2
FontGuatlla_3
FontGuatlla_4