Hort del Caliu

Disposa de diversos bancals d’ús comunitari on es practica el cultiu ecològic. És un espai obert a visites escolars i d’ús social, amb un espai d’hort «sensorial». També hi ha un espai de compostatge.

Es tracta d’un espai d’acolliment social i terapèutic, iniciativa de diverses entitats d’Horta, gestionat pels Lluïsos d’Horta. El dirigeixen voluntaris experimentats i els usuaris de les entitats fan les tasques de conreu. Els aliments es destinen a les persones usuàries del Centre d’Acolliment Caliu.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona
Enllaç web Ruralitzem

Adreça Congrés, 1A
Districte Horta- Guinardó
Barri Horta
Entitat gestora Lluïsos D’Horta
Entitats col·laboradores
Superficie (m2) 320
Superficie cultivada (m2) 150
Nombre aproximat de persones usuàries 7
Caliu_1
Caliu_2
Caliu_3
Caliu_4