Hort de Can Valent

És un espai amb bancals comunitaris per produir aliments per a les persones col·laboradores. Té una caseta d’eines, un compostador comunitari, una zona de forja i nombroses estructures per a la fauna repartides per tot l’espai.

L’hort es va crear l’any 2016. L’Assemblea d’aturats i aturades de Nou Barris, qui gestiona l’hort de Can Valent, té la voluntat d’impulsar projectes socials i econòmics per a famílies amb necessitats especials i persones desocupades del barri. Té la col·laboració de l’AVV de Porta, Porta’m a l’Hort, Associació 500×20, Transforma Porta, ASiA (Ass. Salut i Agroecologia) i més gent del barri.

El projecte es dirigeix a la gent aturada de llarga durada de la zona nord de Barcelona, amb l’objectiu de reactivar-ne les habilitats productives i l’aprenentatge de dinàmiques participatives.

El context urbà en què es desenvolupa pretén la recuperació de l’espai públic per a activitats veïnals i la potenciació de l’horticultura ecològica urbana, i s’insereix dins de la transformació de les ciutats en territoris més justos, ecològics i sostenibles.

Web Hort de Can Valent

Adreça Pintor Alsamora, 14U
Districte Nou Barris
Barri Porta
Entitat gestora AAssemblea d’aturats i aturades de Nou Barris
Entitats col·laboradores Plataforma 500×20/Federació Transforma Porta/ASIA-Assoc./Porta’m a l’Hort
Superficie (m2) 600
Superficie cultivada (m2) 300
Nombre aproximat de persones usuàries 40
CanValent_1
CanValent_2
CanValent_3
CanValent_4