Porta’m a l’hort

L’espai de l’hort disposa d’uns bancals comunitaris a terra, taules de cultiu, un hivernacle, jardineres grans de fusta, arbres fruiters, una bassa naturalitzada, una fonteta i una zona de compostadors. També hi ha taules i una caseta de magatzem.

Es tracta d’un espai agrícola urbà socioeducatiu i vertebrador de la vida pública del barri de Porta. És un jardí autogestionat on es poden cultivar plantes alimentàries, medicinals i autòctones, i es potencia la relació entre l’agricultura, la jardineria, l’oci urbà, la salut i la societat. Porta’m a l’Hort està format per un grup de persones amb objectius i interessos molt variats que té el suport d’associacions vinculades al barri de Porta: l’Associació de Veïns i Veïnes de Porta, Transforma Porta, Casal de Joves de Porta, Grup de Dones de Porta, Aperdis, GSIS, Centre Ocupacional Barcanova, ASiA (Ass. Salut i Agroecologia), entre d’altres.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Piferrer, 122
Districte Nou Barris
Barri Porta
Entitat gestora AVV de Porta
Entitats col·laboradores Transforma Porta! Casal de Joves/ATSF/ASIA/Associació 500×20/ANC Nou Barris/APERDIS/ASENDI/Porta Cultural/Grow in Pallet/Centre Cívic Can Verdaguer
Superficie (m2) 450
Superficie cultivada (m2) 75
Nombre aproximat de persones usuàries 100
PortamalHort_1
PortamalHort_2
PortamalHort_3
PortamalHort_4