Hort La Ferroviària

És un espai que disposa de parcel·les comunitàries per cultivar (tota la collita de les quals es destina al Centre Residencial d’Acció Educativa [CRAE]), zona de compostadors i estructures per potenciar la fauna. Està totalment adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Es tracta d’un jardí urbà intergeneracional que té com a finalitat donar ús al solar buit i en desús. L’hort gestionat per l’AVV de la Sagrera pretén ser un punt de trobada entre infants i adolescents del CRAE i avis de la Residència l’Onada, així com esdevenir un mitjà d’unió i de relació entre les famílies usuàries de la biblioteca La Sagrera-Marina Clotet i les escoles del barri interessades a participar en el projecte.

A través de diverses activitats impulsades des de la biblioteca, el CRAE i la residència, les persones es posen en contacte amb el medi natural i s’introdueixen valors de respecte al medi ambient i a la natura.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona
Enllaç web AVV La Sagrera

Adreça Camp del Ferro, 17
Districte Sant Andreu
Barri La Sagrera
Entitat gestora AVV de La Sagrera
Entitats col·laboradores Biblioteca La Sagrera – Marina Clotet / Residència i Centre de Dia de Gent Gran de La Sagrera / Comunitat Infantil de Sant Andreu
Superficie (m2) 570
Superficie cultivada (m2) 160
Nombre aproximat de persones usuàries 10
LaFerroviaria_1
LaFerroviaria_2
LaFerroviaria_3
LaFerroviaria_4