Hort de Sant Pau del Camp

Aquest hort, inaugurat el 2005, es troba just al costat del Monestir de Sant Pau del Camp, al barri del Raval. Disposa de nou parcel·les per conrear en un terreny d’uns 800 metres quadrats, compostadors individuals, algunes zones enjardinades amb enfiladisses i plantes aromàtiques, i estructures per potenciar la fauna. Compta amb una caseta d’ús comunitari per guardar els estris de cultiu, una pica amb aigua i una taula de pícnic amb bancs.

La Xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació destinat a les persones més grans de 65 anys veïnes del districte i procedents d’entitats de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i del tercer sector social. S’hi accedeix per concurrència pública. L’objectiu és fomentar la participació de persones i entitats en activitats de millora ambiental a partir de l’agricultura ecològica i l’agroecologia. També s’hi fan activitats d’educació ambiental i visites, sobretot de grups escolars.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Carrer Abat Safont, 12
Districte Ciutat Vella
Barri El Raval
Entitat gestora IMPiJ
Entitats col·laboradores Servei Rehabilitació Comunitària/Tot Raval Fundació Privada
Superficie (m2) 825
Superficie cultivada (m2) 420
Nombre aproximat de persones usuàries 34
SantPauCamp_1
SantPauCamp_2
SantPauCamp_3
SantPauCamp_4