Hort Can Pujades

L’hort de Can Pujades es troba al barri de Vallvidrera, dins del Parc Natural de Collserola, als terrenys agrícoles de l’antiga masia de Can Pujades. Arran de les demandes veïnals, es van destinar 2.600 metres quadrats a un hort urbà municipal.

Disposa de vint parcel·les cultivables, una zona per generar planter, compostadors d’ús comunitari i estructures per potenciar la fauna, a banda dels murets de pedra seca preexistents. Hi ha una caseta d’ús comunitari per guardar els estris de cultiu, llavors, etc., i dues taules de pícnic amb bancs a l’exterior.

La Xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació destinat a les persones més grans de 65 anys veïnes del districte i procedents d’entitats de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i del tercer sector social. S’hi accedeix per concurrència pública. L’objectiu és fomentar la participació de persones i entitats en activitats de millora ambiental a partir de l’agricultura ecològica i l’agroecologia. També s’hi fan activitats d’educació ambiental i visites, sobretot de grups escolars.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Camí Múrgola, 13
Districte Sarrià- Sant Gervasi
Barri Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Entitat gestora IMPiJ
Entitats col·laboradores Centre d’Acolliment Mas Pins/Cooperativa Consum Can Pujades
Superficie (m2) 2.600
Superficie cultivada (m2) 615
Nombre aproximat de persones usuàries 61
CanPujades_1
CanPujades_2
CanPujades_4
CanPujades_3