Hort de Pedralbes

L’hort de Pedralbes es troba al costat del Monestir de Pedralbes. Té una extensió de 3.800 metres quadrats i compta amb dinou parcel·les per cultivar, arbres fruiters, compostadors d’ús individual, un jardí dels sentits adaptat per a persones invidents, una taula de cultiu per a persones amb mobilitat reduïda i estructures per potenciar la fauna. Cada persona usuària o entitat disposa d’un armari individual, i hi ha un magatzem d’ús comú i un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. També hi ha una taula de pícnic amb bancs i ombra a l’estiu.

La Xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació destinat a les persones més grans de 65 anys veïnes del districte i procedents d’entitats de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i del tercer sector social. S’hi accedeix per concurrència pública. L’objectiu és fomentar la participació de persones i entitats en activitats de millora ambiental a partir de l’agricultura ecològica i l’agroecologia. També s’hi fan activitats d’educació ambiental i visites, sobretot de grups escolars.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Carrer Castellet, 2
Districte Les Corts
Barri Pedralbes
Entitat gestora IMPiJ
Entitats col·laboradores Federació Plataforma de PaD Les Corts/Fundació CHM/AAVV Pedralbes
Superficie (m2) 3.800
Superficie cultivada (m2) 720
nombre aproximat de persones usuàries 55
Pedralbes_1
Pedralbes_2
Pedralbes_3
Pedralbes_4