Hort de Baró de Viver

És un espai situat sota el nus de la Trinitat, a prop de la sortida de metro Baró de Viver. L’hort disposa de 34 parcel·les per al conreu en un terreny de 3.000 metres quadrats, amb compostadors individuals, un jardí d’aromàtiques, arbres fruiters, estructures per potenciar la fauna, una tanca perimetral naturalitzada i una zona per generar planter. Hi ha un armari individual per a cada persona usuària, així com un espai de magatzem comú i un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. També hi ha una taula de pícnic amb bancs i ombra a l’estiu.

La Xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació destinat a les persones més grans de 65 anys veïnes del districte i procedents d’entitats de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i del tercer sector social. S’hi accedeix per concurrència pública. L’objectiu és fomentar la participació de persones i entitats en activitats de millora ambiental a partir de l’agricultura ecològica i l’agroecologia. També s’hi fan activitats d’educació ambiental i visites, sobretot de grups escolars.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Passeig de Santa Coloma, 125
Districte Sant Andreu
Barri La Trinitat Vella
Entitat gestora IMPiJ
Entitats col·laboradores Centre Ocupacional Camí/Equipament Integral Meridiana
Superficie (m2) 2.930
Superficie cultivada(m2) 1.020
Nombre aproximat de persones usuàries 42
BaroDeViver_2
BaroDeViver_3
BaroDeViver_1
BaroDeViver_4