Hort de Can Peguera

Es troba al barri de Can Peguera (Nou Barris), al costat del parc del Turó de la Peira, i comparteix espai amb el casal de gent gran del barri i el Centre Cívic de Can Peguera. L’espai disposa de catorze parcel·les cultivables en un terreny de 1.500 metres quadrats, compostadors individuals i estructures per potenciar la fauna. Totes les persones usuàries disposen d’armari individual, i hi ha un magatzem comú i un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. També hi ha una taula de pícnic amb bancs.

La Xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació destinat a les persones més grans de 65 anys veïnes del districte i procedents d’entitats de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i del tercer sector social. S’hi accedeix per concurrència pública. L’objectiu és fomentar la participació de persones i entitats en activitats de millora ambiental a partir de l’agricultura ecològica i l’agroecologia. També s’hi fan activitats d’educació ambiental i visites, sobretot de grups escolars.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Carrer Camós, 3
Districte Nou Barris
Districte Nou Barris
Barri Can Peguera
Entitats col·laboradores ASPROSEAT/Can Carreras/Centre de Dia Pi i Molist
Districte Nou Barris
Superficie (m2) 1.440
Superficie cultivada(m2) 350
Nombre aproximat de persones usuàries 51
CanPeguera_1
CanPeguera_2
CanPeguera_3
CanPeguera_4