Hort de Trinitat Vella

Aquest hort està en un extrem del parc de la Trinitat, molt a prop d’una zona on, abans de la construcció del nus de la Trinitat, ja hi havia horts.

El parc i els horts urbans són una gran zona verda que esponja la trama viària. Disposa de 63 parcel·les per al conreu en un terreny de més de 4.000 metres quadrats, compostadors individuals, un jardí d’aromàtiques i estructures per potenciar la fauna. Les persones usuàries tenen armaris individuals per guardar la roba i les eines, així com accés a l’edifici annex, que funciona com a magatzem i on hi ha el lavabo. També hi ha dues zones amb taules de pícnic i bancs amb ombra a l’estiu.

La Xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació destinat a les persones més grans de 65 anys veïnes del districte i procedents d’entitats de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i del tercer sector social. S’hi accedeix per concurrència pública. L’objectiu és fomentar la participació de persones i entitats en activitats de millora ambiental a partir de l’agricultura ecològica i l’agroecologia. També s’hi fan activitats d’educació ambiental i visites, sobretot de grups escolars.

Enllaç web Ajuntament de Barcelona

Adreça Passeig de Santa Coloma, 60
Districte Sant Andreu
Barri Sant Andreu del Palomar
Entitat gestora IMPiJ
Entitats col·laboradores AREP
Superficie (m2) 4.130
Superficie cultivada(m2) 2.200
Nombre aproximat de persones usuàries 65
TrinitatVella_1
TrinitatVella_2
TrinitatVella_3
TrinitatVella_4